Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο COOEE Albatros στην Κέρκυρα

Στο 3 αστέρων ξενοδοχείο στην Κέρκυρα COOEE Albatros το ζεστό οικογενειακό περιβάλλον σε συνδυασμό με τις ανέσεις που παρέχονται αποτελούν εγγύηση για ευχάριστες και αξέχαστες διακοπές στην Κέρκυρα.
Φημισμένο για την φιλική του ατμόσφαιρα και τις υψηλού επιπέδου παροχές και υπηρεσίες, έχει γίνει ο ιδανικός τόπος διακοπών για μεγάλους αλλά και για οικογένειες στα νησιά του Ιονίου.

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το ξενοδοχείο COOEE ALBATROS σας περιμένει ακριβώς επάνω στην παραλία των Μωραϊτίκων. Κτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή κερκυραϊκή αρχιτεκτονική, συνδυάζει την όμορφη εμφάνιση με την άνεση που προσφέρουν οι χώροι του.

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

Η διαμονή σας στην Κέρκυρα είναι σε 78 άνετα και φωτεινά δωμάτια, τα οποία βρίσκονται στο ισόγειο και σε τρεις ορόφους και σας περιμένουν να περάσετε αξέχαστες διακοπές.

Η ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Κέρκυρα, το νησί των Φαιάκων, θεωρείται ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νησιά της Ελλάδας. Είναι τόπος που έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από διάφορες ευρωπαϊκές κουλτούρες, πράγμα που φαίνεται έντονα στην αρχιτεκτονική του νησιού.

Οικογενειακά Ξενοδοχεία στην Κέρκυρα

Φημισμένο για την φιλική του ατμόσφαιρα και τις υψηλού επιπέδου παροχές και υπηρεσίες, έχει γίνει ο ιδανικός τόπος διακοπών για μεγάλους αλλά και για παιδιά κάθε ηλικίας.

ALBATROS HOTEL

Η μοναδική παραθαλάσια τοποθεσία στα γραφικά Μωραΐτικα προσφέρει πολλαπλές επιλογές διασκέδασης από το πρωί μέχρι το βράδυ, πάντα σε συνδυασμό με την προσωπική επαφή και την οικογενειακή φιλοξενία σε κάθε επισκέπτη ξεχωριστά.

ALKIONIS HOTEL

In the 3 star resort Hotel ALKIONIS the warm family atmosphere combined with high quality comforts is a guarantee for unforgettable holidays in Corfu.
A unique experience!